Conference League

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλύπτει την μετακίνηση των φιλάθλων της επαρχίας για το ματς με τη Λανς!

Μετά την γενική είσοδο των 10 ευρώ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καλύψει και τα έξοδα της μετακίνησης φιλάθλων από μεγάλες πόλεις της περιφέρειας!

Μια ακόμα σπουδαία πρωτοβουλία από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με το πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Λανς, την προσεχή Πέμπτη (21.00, 29/8) στο ΟΑΚΑ, που θα κρίνει και το ευρωπαϊκό μέλλον του «τριφυλλιού»

Μετά την κίνηση της «πράσινης» ΠΑΕ, λοιπόν, να ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ στο εν λόγω ματς, η διοίκηση του Παναθηναϊκού μάλιστα αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα της μετακίνησης οπαδών από την περιφέρεια.

Αποκάλυψη την οποία έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Monobala Σαββατοκύριακο» με τον Πάνο Βόγλη.

Αναφέροντας ότι θα ισχύσει για πόλεις όπως οι Πάτρα, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Πύργος, Κόρινθος, Χαλκίδα, Αλιβέρι, Καρπενήσι, Αυλώνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά καθώς και κάποιες άλλες!

Ήδη, πάντως, υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα, με τα εισιτήρια του αγώνα να γινονται... ανάρπαστα, δείχνονατς πως το Ολυμπιακό στάδιο θα ζήσει μεγάλες πιένες...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x